groepsvoorlichting

Als onderdeel van onze verloskundige zorg bieden wij je aan tijdens je zwangerschap een informatieavond over de bevalling te bezoeken. Iedereen die bij ons in zorg is, krijgt persoonlijk een uitnodigingsmail na de 28e week van de zwangershchap. Graag even aanmelden via info@verloskundigcentrumbommelerwaard.nl en aangeven met hoeveel personen je komt. 

Bevallingsconsult (tussen 30 en 36 weken): info over weeën en vruchtwater, baringshoudingen, thuis- of ziekenhuisbevalling, pijnstilling, belinstructies, voorbereiding op kraamtijd en voeding voor de baby.

Als onderdeel van onze verloskundige zorg bieden wij je deze informatieavond aan tijdens je zwangerschap. Iedereen die bij ons in zorg is, krijgt persoonlijk een uitnodigingsmail na de 28e week van de zwangerschap. Graag even aanmelden via info@verloskundigcentrumbommelerwaard.nl en aangeven met hoeveel personen je komt. 

Data in 2020 (maandelijks op woensdagavond 19.15-21.15 uur): 19 februari, 18 maart, 15 april,13 mei, 10 juni, 8 juli, 26 augustus, 23 september, 28 oktober, 18 november en16 december.

Mamaconsult (4-10 weken na bevalling): een gezellige informatieve ochtend om samen met je kindje te komen, contact te hebben met andere moeders en vaders. Er is alle ruimte om vragen te stellen.  Je ontvangt info over:

  • Herstel van je bekken na je bevalling (fysiotherapeut)
  • De ontwikkeling van je kindje (kinderfysiotherapeut)
  • Huilen en dragen van je baby (consultatiebureau)
  • Als moeder/ouders emotioneel in balans (psycholoog/coach)
  • Workshop babymassage 

Data in 2020 (op vrijdagochtend, inloop 9.30-12.00 uur): 13 maart, 17 april, 29 mei, 10 juli, 28 augustus, 23 oktober en 11 december.

Na de bevalling ontvang je een uitnodigingsmail om met je kindje naar het Mamaconsult te komen. Graag even een mailtje om je aan te melden naar info@verloskundigcentrumbommelerwaard.nl

Een uitgebreide (medische) nacontrole vindt plaats tijdens een individuele afspraak tijdens het spreekuur rond 6 weken na de bevalling met degene die je bevalling heeft begeleid. Het is handig wanneer je gelijk na de kraamtijd even belt naar de praktijk (0418-640289) om deze in te plannen.

 

Pagina delen
“Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven..”
levenswijsheid