groepsvoorlichting

Bevallingsconsult (tussen 30 en 36 weken): info over weeën en vruchtwater, baringshoudingen, thuis- of ziekenhuisbevalling, pijnstilling, belinstructies, voorbereiding op kraamtijd en voeding voor de baby.

Als onderdeel van onze verloskundige zorg bieden wij je deze informatieavond aan tijdens je zwangerschap. Hier zijn voor jullie geen kosten aan verbonden. LET OP: Tijdens de coronapandemie vindt de informatieavond niet op locatie plaats, maar  digitaal via Zoom. Na aanmelding krijg je via email  1-2 dagen van tevoren een uitnodiging  met een link om deel te nemen. Graag even aanmelden via info@verloskundigcentrumbommelerwaard.nl en aangeven met hoeveel personen je deelneemt. 

Data in 2022 (maandelijks op donderdagavond van 19.30-21.30 uur): 24 februari, 31 maart, 28 april, 2 juni, 30 juni, 21 juli, 25 augustus, 29 september, 27 oktober, 24 november, 29 december.

Mamaconsult (4-10 weken na bevalling): een gezellige informatieve ochtend om samen met je kindje te komen, contact te hebben met andere moeders en vaders. Er is alle ruimte om vragen te stellen.  Je ontvangt info over:

  • Herstel van je bekken na je bevalling (fysiotherapeut)
  • De ontwikkeling van je kindje (kinderfysiotherapeut)
  • Huilen en dragen van je baby (consultatiebureau)
  • Als moeder/ouders emotioneel in balans (psycholoog/coach)
  • Workshop babymassage 

Data in 2021: Wegens de maatregelen vanwege de coronapandemie, vinden er geen groepsbijeenkomsten plaats in de praktijk en houden we voorlopig geen Mamaconsult. We zijn bezig met een digitale variant. Wanneer we dit organiseren zullen we communiceren via social media, email en onze website.

Een uitgebreide (medische) nacontrole vindt plaats tijdens een individuele afspraak (tijdens de coronapandemie in principe telefonisch tenzij anders afgesproken) tijdens het spreekuur rond 6 weken na de bevalling met degene die je bevalling heeft begeleid. Het is handig wanneer je gelijk na de kraamtijd even belt naar de praktijk (0418-640289) om deze in te plannen.

 

Pagina delen
“Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven..”
levenswijsheid