intake

Gefeliciteerd met je zwangerschap...

WELKOM bij ons in de praktijk! We gaan goed voor je zorgen.

1. Je kunt je aanmelden voor een eerste afspraak door het invullen van het Aanmeldformulier op deze website (onderaan deze pagina). Je gegevens worden beveiligd verzonden.

2. Na versturen van het Aanmeldformulier word je binnen 48 uur teruggebeld om een afspraak in te plannen voor de intake en de eerste echo. Om deze afspraak te kunnen inplannen hebben we in ieder geval de volgende gegevens van je nodig: naam, adres en telefoonnummer, geboortedatum, BSN en de eerste dag van je laatste menstruatie. Wij maken dan alvast een dossier aan.

3. Je krijgt een bevestigingsmail uit Online Afspraken met een link naar het Intakeformulier. Wil je dit formulier uitprinten en invullen (kan helaas niet digitaal)? In de bijlage van deze mail ontvang je tevens een Privacyverklaring, deze graag ook goed lezen en zo mogelijk ondertekenen. Wil je naar de eerste afspraak meenemen:

  • Ingevuld Intakeformulier
  • Ondertekende Privacyverklaring
  • zorgpas van je verzekering
  • legitimatie

Bij de intake komt aan de orde: jouw eigen gezondheid, gezondheid van je partner, eventuele andere kinderen en je familie. We bespreken je menstruatiecyclus, medicijngebruik en leefstijl. Er wordt bloed geprikt, we meten je bloeddruk, bepalen je BMI (meten en wegen) en onderzoeken je buik. Verder vertellen we wat je van onze verloskundige zorg mag verwachten. Je kunt kiezen tussen zwangerschapscontroles met Centering Pregnancy (en vanaf 34-36 weken op het spreekuur) of de 1-op-1 controles op het spreekuur.

4. Na de eerste echo en intake plannen we een afspraak rond 10 weken voor een counselingsgesprek over prenatale screening.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen door te mailen naar info@verloskundigcentrumbommelerwaard.nl of even bellen: 0418-640289; ma, di en do tussen 9:00 en 17:00 uur, woe en vr tussen 9:00 en 12:30 uur.

 

Pagina delen
“Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven..”
levenswijsheid